perjantai 13. helmikuuta 2015

Jos maton kanssa voisi mennä naimisiiin...

...niin tekisin sen heti!

Tiedättekö sen fiiliksen, kun kirpparilla näet, aluksi kenties toisella silmäkulmalla, jotain kerrassaan puoleensavetävää? Sellaista, jonka tiedät heti, ilman tarkempaa miettimistäkin, olevan yksi parhaita löytöjä pitkään aikaan? Tiedättekö?

Sen kun kuljet löytöäsi kohden, ajankulun elokuvamaisesti hidastuessa ympärillä?

Samalla kuitenkin askeleita jo kiirehtien ja huolestuneesti ympärille vilkuillen: eikait kukaan muu ole huomannut sitä? (Ja auta armias jos joku juuri sillä hetkellä pysähtyy kyseisen myyntipöydän ääreen...)

Sen kun hieman jännityksestä hikeentynein sormin kaivat hintalapun esiin ja käännät sen...

...ja toteat hintalapun vastaavan toiveitasi tai jopa alittavan ne. Myyty! Minulle!


Boho-henkinen matto löytyi Fidan kirpparilta 42 € hintalapulla varustettuna. Materiaalimerkintää ei ole, mutta käteen se tuntuu jämptiltä villamatolta, jopa hamppumaiselta.

En tiedä valmistajaa, en aikakautta enkä oikeastaan välitäkään tietää. Se on ihana. Ihana!Olen kaivannut kammariin juuri tällaista, sävyltään astetta maanläheisempää mattoa tasoittamaan ympärillä vellovaa retrovärien merta. Ja kuinka ollakaan, se sattuu olemaan tismalleen sopivan kokoinen.
Matto koeajettu ja päteväksi todettu myös nelijalkaisten toimesta.

Tiedättekö sen tunteen, kun tekisi mieli kääriytyä rullalle maton sisään ja jäädä sinne asumaan? 
Ai ette muka tiedä?

9 kommenttia:

 1. :D Rakkautta ensi silmäyksellä siis. Onnea uudesta suhteesta, toivottavasti se kestää pitkään!

  VastaaPoista
 2. Kaunis matto! Olen itsekin noita tuon tyyppisiä vähän katsellut (jopa uutena ikeasta) kun ei varat tahdo riittää paksuihin itämaisiin villamattoihin. Harmikseni olen kuitenkin huomannut, että tuollainen ohuempi villamatto, kiiltäväksi maalattu puulattia ja koirien päivittäiset painihetket sisätiloissa ovat huono yhdistelmä. Mikään yhtään ohuempi matto ei pysy paikallaan vaan löytyy aina mytättynä jostain kulmasta. Koirankarvat aidosta villasta lähtee kyllä sata kertaa helpommin kuin sähköisestä tekokuidusta.

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan ihana matto! Mä huomasin ihan vasta kirppiksellä, että jos nään edessäpäin odottelevan jotain todella mielenkiintoista, niin en ryntää sinne suinpäin, vaan käveleskelen hitaasti ja kattelen jopa muihin suuntiin niinkuin en ois huomannut mitään. Siis täh! Miks? :D Sillonhan voi käydä just niin, että joku toinen kerkeää paikalle ennen mua. Mutta ehkä noissa tilanteissa ei oo ollut sitä uhkaa. Kyllä varmasti juoksisin paikalle, jos silmiin osuis jotain todella ihanaa ja ympärillä pyöris paljon muitakin. Täällä ei ole mitään suurta tungosta kirppiksillä koskaan. Just tällaiset ihanat päivitykset saa mut haikailemaan isompaan kaupunkiin, tai edes vierailulle sellaiseen.

  VastaaPoista
 4. Oh, tiedän, tiedän, tiedän kirppariaarre tunteen. Se on ihana tunne ja oma silmä aika hyvin harjaantunut löytöihin. Tuo matto passaa teille tosi kauniista ja aika mukava myös koirien värin suhteen.

  VastaaPoista
 5. Tiedän, tiedän !! Silloin yrittää kävellä kohti tarpeeksi nopeasti, mutta huomaamattomasti. Niin vaivihkaa, että nolottaa.

  Hieno matto !

  VastaaPoista
 6. Oi! Just hienot värit ja kuviot!

  VastaaPoista
 7. Epäilen et on tehty hevosenhäntä jouhista näyttää siltä.Ihana matto

  VastaaPoista
 8. Oooo! On kyl ihana! En tiedä menisinkö naimisiin sen kanssa, mutta asumaan voisin sen kanssa muuttaa :D

  VastaaPoista